Μικρή η συμμετοχή στο 23ο τουρνουά <<Στέλιος Καλαιτζής>>

0
152

<<Είναι γεγονός ότι η κοινωνία μας περνάει δύσκολες ημέρες και έχει να ασχοληθεί με άλλα θέματα, όμως θεωρούμε ότι το μακροβιότερο τουρνουά βόλεϊ στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να περνάει απαρατήρητο και ειδικά όταν οργανώνεται στη μνήμη ενός ανθρώπου που μια ολόκληρη πόλη ομόφωνα έχει δώσει το όνομά του στο κλειστό της πόλης για την προσφορά του στον αθλητισμό και στη νεολαία της περιοχής.

»Ίσως να έχουμε και εμείς ένα μερίδιο ευθύνης που, μέσα στο τρέξιμο για τη λύση των προβλημάτων επιβίωσης της ομάδας, έχουμε αμελήσει να ενημερώσουμε τις σημερινές φουρνιές των αθλητών μας για τη σημασία αυτού του ανθρώπου στην ύπαρξη της ιστορικής ομάδας μας! Όμως, δυστυχώς, μηδαμινή ήταν και η παρουσία της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, μέλος της οποίας ήταν επί σειρά ετών ο Στέλιος, αλλά και της πλειοψηφίας των διοικούντων του Δήμου μας, ειδικά στον χθεσινό Τελικό που συμμετείχε η ομάδα μας.

»Εμείς συνεχίζουμε όμως να τιμάμε τον Στέλιο όπως του αξίζει!».

Με την ανακοίνωση αυτή ο Α.Σ. Πανερυθραϊκός εκφράζει τα δικαιολογημένα παράπονα του για τη μικρή συμμετοχή φιλάθλων αλλά και παραγόντων στο 23ο τουρνουά που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο ομώνυμο κλειστό γυμναστήριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εθνικός Πειραιώς νίκησε τον οικοδεσπότη Πανερυθραϊκο στον τελικό με 3-0 σέτ και πήρε την πρώτη θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ