Λάμψη αστεριών στο ντέρμπι της Μαδρίτης

0
41

[ad_1]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς για την Primera Division που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας.
 Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια για όλες τις διοργανώσεις. Γνωρίζονται καλά όπως γνωρίζουν καλά από που μπορεί να προκύψουν οι διαφορές σε ένα τέτοιο παιχνίδι!

Στις λεπτομέρειες καλούνται να κάνουν το κάτι παραπάνω τα μεγάλα αστέρια! Πολύ καλές οι τιμές για το γκολ των Μέσι (2,05) και Γκριεζμάν (2.55) ενώ από το pamestoixima.gr βρίσκουμε σε εξαιρετική τιμή τον συνδυασμό στο (6,25).

Δύσκολο όσο και πιθανό αυτό το ενδεχόμενο αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές έχουν σημειώσει γκολ οι δύο παίκτες στα μεγάλα ντέρμπι του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης πως τόσο ο Γάλλος φορ όσο και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ εκτελούν τα πέναλτι των ομάδων τους όσο και πολλά από τα φάουλ με άμεσο στόχο την αντίπαλη εστία!

Η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί έξι γκολ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ η Ατλέτικο στα τρία τελευταία εντός έδρας ντέρμπι με τους Καταλανούς έχει δύο ήττες με το ίδιο σκορ (1-2) και μια ισοπαλία με σκορ 1-1.
Στα συγκεκριμένα παιχνίδια ο Μέσι έχει σκοράρει δύο φορές και μια ο Γάλλος φορ
 
Απόψε θα το…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ