«Κραυγή» οικογένειας παιδιού με βαριά κώφωση: Μας κοροϊδεύουν…

0
72

[ad_1]

«Κραυγή» οικογένειας παιδιού με βαριά κώφωση: Μας κοροϊδεύουν ενώ χρειάζεται βοήθεια

Τον Γολγοθά που βιώνουν, προκειμένου να χειρουργηθεί ο 3,5 ετών γιος τους που έχει σοβαρό πρόβλημα ακοής και στα δύο αυτιά του, περιγράφουν στο protothema.gr, οι γονείς του, Κατερίνα και Δημήτρης.

«Είμαι γονιός ΑΜΕΑ-παιδιού με πολύ βαριά βαρηκοΐα, λειτουργικά, είναι κωφό το παιδί μου. Η κώφωση σε αυτό το επίπεδο αντιμετωπίζεται με κοχλιακό εμφύτευμα, ένα μηχάνημα που χαρίζει στους ανθρώπους τη δυνατότητα της ακοής και στην περίπτωση των παιδιών τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν λόγο και να επικοινωνούν, όπως όλοι μας, με την ομιλία» αναφέρει η Κατερίνα, μητέρα του Χρήστου.

Οι δυο γονείς, εξηγούν στο protothema.gr, την ταλαιπωρία τους και τον αγώνα τους, προκειμένου, ο μόλις 3,5 ετών γιός τους να χειρουργηθεί στο ένα αυτί ώστε να μπορέσει τουλάχιστον να ακούσει και να μην χάσει την ανάπτυξη του λόγου και της συνεννόησης.

«Όταν χρειάστηκε να γίνει το χειρουργείο για να ακούει από τη μία πλευρά το παιδί μου ήρθα αντιμέτωπος με την πολιτεία. Έμαθα πως εκτός από το δικό μου παιδί, δεκάδες άλλα παιδιά σε όλη την Ελλάδα περίμεναν να γίνει η προμήθεια του κοχλιακού εμφυτεύματος από τα νοσοκομεία προκειμένου να…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ