Κρατούσε φυλακισμένη πρόσφυγα και τη βίαζε

0
100

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άντρας την οδήγησε σε διαμέρισμα στη Βόλβη και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της γυναίκας, με απειλές και χρήση βίας, σε βάρος της ίδιας και των παιδιών, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Στη σύλληψη φερόμενου διακινητή αλλοδαπών που κατηγορείται ότι βίαζε 33χρονη πρόσφυγα από το Ιράκ, που κρατούσε φυλακισμένη, μαζί με τα δύο ανήλικα τέκνα της, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές.

Ως δράστης συνελήφθη 34χρονος Τούρκος υπήκοος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ξεκίνησε μετά από καταγγελία για τα όσα βίωνε η 33χρονη τους τελευταίους μήνες. Η γυναίκα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε το δράμα που ζούσε στους υπαλλήλους της υπηρεσίας ασύλου όταν τους επισκέφθηκε για να δρομολογήσει τις διαδικασίες χορήγησης ασύλου.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και στη συνέχεια τον εντόπισαν στο διαμέρισμα όπου κρατούσε τη γυναίκα και τα παιδιά της.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που επικαλείται το ΑΜΠΕ, η πρόσφυγας είχε πληρώσει τον συλληφθέντα, προκειμένου να τη μεταφέρει με τα ανήλικα τέκνα της από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άντρας την οδήγησε σε διαμέρισμα στη Βόλβη και εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της γυναίκας, με απειλές και χρήση βίας, σε βάρος της ίδιας και των παιδιών, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Ο συλληφθείς είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου γιου της όταν βρίσκονταν στην Τουρκία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του περιλαμβάνει τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού, της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της διευκόλυνσης εισόδου πολιτών τρίτης χώρας. Η γυναίκα και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ξενώνα του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης όπου φιλοξενούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ