Κοροναϊός : Το χρονοδιάγραμμα εξόδου από την καραντίνα Ποιες αλλαγές έρχονται

0
108

[ad_1]

Στην επόμενη ημέρα στρέφεται το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και των πολιτών, οι οποίοι αδημονούν για τη σταδιακή άρση των έκτακτων μέτρων για τον κοροναϊό.

Από τις αρχές της εβδομάδας, ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις για τον τρόπο επιστροφής της οικονομίας και της κοινωνίας στην ομαλότητα, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται εντός των επόμενων ημερών.

Άλλωστε, το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες, όσον αφορά τη μετάβαση στην μετα-κοροναϊό εποχή, είναι προγραμματισμένο κατά πάσα πιθανότητα για το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου.

Οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος, κατά τη διάρκεια του οποίου -πέραν των μέτρων που αίρονται- θα γνωστοποιηθεί και το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη ημέρα.

Τη σταδιακή άρση των μέτρων προανήγγειλε και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος παρά την οργή του για τα περιστατικά στις κλινικές σε Περιστέρι και Ελληνικό, είπε ότι Μάιο και Ιούνιο θα υπάρξει χαλάρωση. Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε πως η σταδιακή χαλάρωση θα γίνει σε διαφορετικές φάσεις 2 μηνών, Μάιου και Ιουνίου, με απόσταση 14 ημερών μεταξύ τους. «Πιθανόν να χρειαστεί φρένο και επιστροφή στα μέτρα, ανάμεσα σε αυτές…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ