Κοροναϊός : Ανησυχία για τα πολλά κρούσματα στην Αττική και τους διασωληνωμένους

0
64

[ad_1]

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η μεγάλη αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών της νόσου Covid-19 το τελευταίο εικοσιτετράωρο, παρά τον μειωμένο αριθμό νέων περιστατικών κοροναϊού συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε η πνευμονολόγος και συντονίστρια διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα. «Αν έχουμε 1.000 κρούσματα την ημέρα και οι ασθενείς μένουν δύο και τρεις εβδομάδες, δεν υπάρχει περίπτωση, και διπλάσια νοσοκομεία να είχαμε, να τα βγάλουμε πέρα» εξήγησε.

«Ήλπιζα ότι τώρα θα ήμασταν καλύτερα απ’ ό,τι την άνοιξη, δεν είμαστε. Ο ρυθμός εισόδου στο νοσοκομείο, πραγματικά μας φοβίζει. Έρχονται 15-15 τα περιστατικά, που για εμάς είναι τρομακτικό. Ο αριθμός μας φοβίζει πολύ. Με το που ανοίγει η μονάδα, γεμίζει. Ο ρυθμός μας φοβίζει πολύ και είναι στο χέρι μας να το σταματήσουμε» συμπλήρωσε η ίδια μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Την ίδια στιγμή, στο «κόκκινο» συνεχίζει να παραμένει η Αττική λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Από τα 170 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες  τα 89 αφορούν την Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ τρία κρούσματα αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ