«Θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα»

0
56

[ad_1]

«Η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, όχι στις ελίτ ή τα τζάκια» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Νάσου Ηλιόπουλου για το Δήμο της Αθήνας απόψε. Απαντώντας στην κριτική ότι είναι άγνωστος, είπε ότι «ούτε και εμένα με γνώριζαν» όταν διεκδίκησε τον Δήμο Αθηναίων. Τον παρομοίασε δε, με τον καθηγητή από το Casa de Papel, λέγοντας ότι θα τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα.

«Σε γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, κυρίως νέοι άνθρωποι που αποκτήσανε κανονικότητα στη ζωή τους χάρη στις προσπάθειες σου στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που δεν έχουν ωράρια από ήλιο σε ήλιο, αλλά υποχρεούνται οι εργοδότες τους να τηρήσουν την κανονικότητα», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο Νάσο Ηλιόπουλο.

Σημείωσε ότι ο αγώνας του για τον Δήμο της Αθήνας έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχθεί αυτή τη φορά νικηφόρος και σημείωσε ότι παράλληλα δίνει και τη συμβολική μάχη «να αποδείξουμε ότι η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, δεν ανήκει στις ελίτ, στα τζάκια, στις πολιτικές οικογένειες που θεωρούν και την Αθήνα κληρονομικό δικαίωμα».

«Η Αθήνα ανήκει στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, τις νέες και τους νέους, στους…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ