Η καταγγελία της Διαφάνειας (26/06 ) και η απάντηση της εταιρίας Ελληνικά Γαλακτομεία.

0
152

Κόντρα ξέσπασε εχθές Τρίτη μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου Κηφισιάς κου Γιάννη Καπάτσου και της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. με αφορμή μια ανάρτηση του πρώτου στα social media και συγκεκριμένα στην ομάδα Κηφισιά Διαφάνεια στο facebook.

Συγκεκριμένα ο κος Καπάτσος κατήγγειλε, παραθέτοντας φωτογραφία, ότι φορτηγό με τα διακριτικά <<Όλυμπος>> βρέθηκε σε επίμαχο σημείο του κόμβου Βαρυμπόμπης προκειμένου να πετάξει σκουπίδια σε αυθαίρετη χωματερή που παρανόμως λειτουργεί εκεί.  Ο Δημοτικός σύμβουλος, σύμφωνα με την ανάρτησή του, επικοινώνησε αρχικά με το κατάστημα της εταιρίας στις Αφίδνες και στη συνέχεια με την κεντρική μονάδα στη Λάρισα όπου και εξέφρασε παράπονα για την πράξη αυτή.

                                                                           το φορτηγό στη Βαρυμπόμπη

Τα ανακλαστικά της εταιρίας ήταν άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες, αφού είχε γίνει σοβαρή επίπληξη στον εξωτερικό συνεργάτη της εταιρίας, ο υπεύθυνος <<εταιρικής ευθύνης>> κος Κ. Τόλης έστειλε απάντηση η οποία δημοσιεύτηκε στην ομάδα Κηφισιά Διαφάνεια.

Ας ελπίσουμε το συμβάν να αποτελέσει παρένθεση στην παρουσία της εταιρίας στην πόλη μας και μετά την άμεση παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κος Καπάτσος είχε αναδείξει το θέμα της χωματερής της Βαρυμπόμπης τόσο με αναρτήσεις στην ομάδα Κηφισιά Διαφάνεια όσο και στο Δημοτικό συμβούλιο προκαλώντας την παρέμβαση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρίας

Αγαπητέ κ. Καπάτσο καλησπέρα σας

 

Πριν απ΄όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ενημέρωση που μας κάνατε, σχετικά με περιστατικό που αφορά εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας μας, ο οποίος σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε υπαίθριο χώρο παραπλεύρως του δρόμου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι υπάλληλος της επιχείρησής μας, τον καλέσαμε και ζητήσαμε να μας πει αν πέταξε σκουπίδια σε εξωτερικό χώρο στο σημείο όπου στάθμευσε. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι σταμάτησε στο συγκεκριμένο μέρος με το φορτηγό του, για λίγο, αλλά τα μόνα σκουπίδια που έριξε ήταν σε παρακείμενο κάδο.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, συμμεριζόμενος απόλυτα την ευαισθησία σας, ότι για την “Όλυμπος” και τον όμιλο “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα και διαρκή εταιρική φροντίδα.

Για μας τα ζητήματα ρύπανσης είναι καταδικαστέα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περίπτωση συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της εταιρείας μας να γίνουν ανεκτές.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για εξωτερικό μας συνεργάτη, και τον ισχυρισμό του ότι δεν πέταξε σκουπίδια εκτός κάδου, η αρμόδια διεύθυνση προχώρησε ήδη

σε αυστηρές συστάσεις, προς τον ίδιο, ώστε να μην σταθμεύει το όχημά του σε χώρους που δεν είναι επίσημα πάρκινγκ.

 

Στη διάθεσή σας

Κώστας Τόλης

Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ