Η Ευσταθία και η Μαρία Κίτσου στο Black Duck Garden

0
48

[ad_1]

Την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 21.30, γυναικείες προσωπικότητες του 19ου και του 20ου αι. επιλέγουν έναν απ’ τους ελάχιστους ιστορικούς κήπους των Αθηνών με αρώματα από το παρελθόν, για να κάνουν τον περίπατό τους.

Έτσι, στον κήπο του Black Duck Garden – Μέρος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών, θα βρεθούν οι: Μαρία Πολυδούρη, Πηνελόπη Δέλτα, Καμίλ  Κλωντέλ, Μυρτιώτισσα, Σιμόν ντε Μποβουάρ και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες  για να εξομολογηθούν τα «θέλω» τους  μπροστά σε ένα  μυημένο, εκλεκτό  κοινό, σε μια  παράσταση με την Ευσταθία και τη Μαρία Κίτσου.

Η Ευσταθία, αριστερά, και η Μαρία Κίτσου

Η παράσταση λέγεται «Σε θέλω» από το ομώνυμο τελευταίο τραγούδι της τραγουδοποιού Ευσταθίας  που είναι μια τολμηρή , εξελληνισμένη, διασκευή του γνωστού ‘’I want you” του Elvis Costelo.
Είναι η πρώτη φορά που συναντιέται με την ηθοποιό Μαρία Κίτσου, η οποία  παρεμβαίνει σαν Μαρία Πολυδούρη, μετατρέποντάς το εν λόγω τραγούδι  σε ένα  απελπισμένο «σε θέλω» απέναντι  στον «Τάκη» της, τον Καρυωτάκη.

Εκτός από τη Μαρία Πολυδούρη  μερικές από τις  ηρωίδες  που επισκέπτονται με τα ηχηρά τους «σε θέλω» τη σκηνή είναι  η  διανοούμενη Σιμόν ντε Μποβουάρ, η Ρωσίδα ποιήτρια Άννα…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ