Εκκίνηση με νίκες για Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης

0
46

[ad_1]

Στην εκκίνηση του δευτέρου γύρου της Μπουντεσλίγκα, Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία με νίκες απέναντι σε Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ. Σπουδαία νίκη πέτυχε και η Ντίσελντορφ. 

Νέα χρονιά… ίδια Λεβερκούζεν! Στην ΜπαγιΑρένα, στο ντεμπούτο του Πέτερ Μπος σον πάγκο της Λεβερκούζεν οι “ασπιρίνες” έχασαν με 1-0 από την Γκλάντμπαχ. Το γκολ πέτυχε ο Πλεά στο 37ο λεπτό! Με τη νίκη τους τα “πουλάρια” παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε μαγικά στο πρώτο ημίχρονο με την Φράιμπουργκ. Σκόραρε τρεις φορές και… κατέβασε ταχύτητα για να νικήσει τελικά 3-1 την Φράιμπουργκ. Σκόρερ των “αετών” οι Αλέρ (36′), Ρέμπιτς (40′) και Γιόβιτς (45′). Μείωσε ο Πέτερσεν (69′) ο οποίος πάντως έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Φράιμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα. 

Καταστροφική ήττα για την Στουτγκάρδη! Γρήγορα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μάιντς και παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και έχασε 3-2! Τα γκολ της Μάιντς οι Μποέτιους (22′), Ματέτα (28′) και Χακ (72′). Ο Δώνης μπήκε στο γήπεδο στο 79ο λεπτό και βοήθησε στο να κυνηγήσει η ομάδα του το αποτέλεσμα στο φινάλε καθώς σκόραρε με τους Γκονζάλες (83′) και Κεμπφ (85′). 

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ