Εισβολή αντιεξουσιαστών στη ΝΟΔΕ Πάτρας – 9 προσαγωγές – Σκληρή απάντηση της ΝΔ

0
149

[ad_1]

Στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Πάτρας εισέβαλαν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου πριν από λίγη ώρα.

Τα άτομα εισέβαλαν στον τρίτο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ, και στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη που προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Οι εισβολείς ανάρτησαν πανό για τον αρχιδολοφόνο ητς 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα στο μπαλκόνι των γραφείων της ΝΟΔΕ.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης κατέθεσε μήνυση εναντίον των ατόμων που εισέβαλαν, για την επίθεση και τις υλικές ζημιές που προκάλεσαν στα γραφεία.

ΝΔ: Τραμπούκοι υπερασπιστές δολοφόνων

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με σκληρή ανακοίνωση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «τραμπούκους υπερασπιστές δολοφόνων».

«Σε συνέχεια των επιθέσεων σε γραφεία βουλευτών μας τις προηγούμενες ημέρες, σειρά είχαν σήμερα τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Οι τραμπούκοι, υπερασπιστές κατά συρροή δολοφόνων και τρομοκρατών, έκαναν κατάληψη και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία του κόμματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η αστυνομία έκανε την δουλειά της με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ και…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ