Δηκτικός Σαββίδης, αισιόδοξος Ζαμπά

0
80

[ad_1]

Η ήττα από τη Βίντι χθες (8/11) στην Ουγγαρία, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, άνοιξε πληγές στον ΠΑΟΚ. Απόδειξη ο τρόπος που την αντιμετωπίζει ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν, και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ουσιαστικά τη θεωρεί ντροπή για την ομάδα, όπως γίνεται αντιληπτό από τα ποσταρίσματά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ποσταρίσματα, τα οποία έχουν σαφείς αποδέκτες, τους παίκτες του “Δικέφαλου”.
Στο πρώτο αναφέρεται σε… “αυτούς που ξέχασαν τι σημαίνει ΠΑΟΚ”, στο δεύτερο κάνει λόγο για… “πάθος” (σ.σ. εννοεί, αυτό σημαίνει ΠΑΟΚ για όσους το ξέχασαν) και στο τρίτο, που είναι πιο δηκτικό από όλα, “να καίγεσαι από ντροπή, όταν χάνεις”. Και στις τρεις αναρτήσεις, κεντρικό πρόσωπο στη φωτογραφία είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, για ευνόητους λόγους.
Από την άλλη, πάντως, υπάρχουν κι άλλοι στην ομάδα, που αντιμετωπίζουν αλλιώς την κατάσταση, θα λέγαμε πιο αισιόδοξα. Παράδειγμα, ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος σε δική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “Μερικές ήττες μας προετοιμάζουν για μεγάλες νίκες. Αυτό που έρχεται είναι το καλύτερο”. Δεν διευκρινίζει, όμως, τι ακριβώς εννοεί.

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ