Δεκαπενθήμερη «αποβολή» σε 22 δημοτικούς συμβούλους της Κηφισιάς

0
41

[ad_1]

Δημοσιοποιήθηκε στις 30/09/2016 η απόφαση (1647/16) από το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απορρίπτει την προσφυγή 22 νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων, σχετικά με την ποινή της δεκαπενθήμερης αργίας που τους επιβλήθηκε, έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Πειθαρχικού Οργάνου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, 19 της πλειοψηφίας και 3 της μειοψηφίας, κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, «δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις» του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά και του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για την υπόθεση δημότη που ταλαιπωρήθηκε επί δεκαετία και πλέον, αιτούμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς άδεια αλλαγής χρήσης χώρου αμιγούς κατοικίας σε γραφεία και ιατρεία, σε διατηρητέο κτίριο ιδιοκτησίας του, επί της οδού Γεωργαντά 24.

Η υπόθεση αφορά στη γνωστή υπόθεση του κ. Χαράλαμπου Μαυρομάτη, ο οποίος έλαβε τελικά την πολυπόθητη βεβαίωση χρήσης από την υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κηφισιάς, μόλις τον Ιούλιο του 2013, έπειτα από πολυετή δικαστικό αγώνα, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς ο ίδιος έχει προσφύγει σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, όπου και θα γραφτεί ο επίλογος της υπόθεσης.

Για…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ