Γερμανοί εισαγγελείς: Έχουμε αποδείξεις ότι η Μαντλίν είναι νεκρή

0
61

[ad_1]

Οι ερευνητές διαθέτουν «αποδεικτικά στοιχεία» ότι η μικρή Βρετανίδα Μαντλίν Μακ Καν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία, είναι νεκρή, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία.

«Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος αυτός, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται ωστόσο για ιατροδικαστικές αποδείξεις (όπως η σορός) της εξαφάνισης της μικρούλας Μάντι, για την οποία ο βασικός ύποπτος είναι ένας Γερμανός που κρατείται για άλλη υπόθεση.

«Δεν μπορώ επί του παρόντος να σας αποκαλύψω τις ακριβείς πληροφορίες τις οποίες διαθέτουμε και μας δείχνουν ότι ο ύποπτός μας σκότωσε την Μαντλίν», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας ότι οι γερμανικές αρχές είχαν γράψει στους γονείς της μικρούλας.

Το προφίλ του υπόπτου

Η γερμανική αστυνομία αναβίωσε δραματικά την έρευνα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μαντλίν, ηλικίας τριών ετών το 2007, ανακοινώνοντας στις αρχές Ιουνίου ότι είχε ταυτοποιήσει έναν ύποπτο, τον 43χρονο Κρίστιαν Μπ., έναν κατά συρροή παιδεραστή που κρατείται σήμερα στο Κίελο, στη βόρεια Γερμανία.

Την εποχή που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα, ο Κρίστιαν…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ