Αυτά είναι τα καλύτερα beach bars της Ελλάδας σύμφωνα με την Guardian

0
50

[ad_1]

Μια υπέροχη παραλία, απολαυστικά cocktails, νόστιμο φαγητό και… party ατμόσφαιρα μετά τη δύση του ηλίου. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν ένα beach bar να ξεχωρίζει.

Με αυτά τα κριτήρια, η Guardian επιλέγει και προτείνει στους αναγνώστες της δέκα από τα ωραιότερα beach bars που μπορεί να βρει κανείς στην Ελλάδα.

Στη λίστα της βρετανικής εφημερίδας φιγουράρουν μαγαζιά από την Ύδρα, τη Σίφνο και την Τήνο μέχρι τους Παξούς. Εσείς τα έχετε επισκεφθεί;

Tinos Surf Lessons, Tήνος

Το Tinos Surf Lessons είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι την παραλία της Κολυμπήθρας αναζητώντας το ιδανικό κύμα. Στη σχολή surf του Γιάννη Βιδάλη και της ομάδας του, η ατμόσφαιρα είναι διασκεδαστική και φιλική. Ένα VW campervan έχει μετατραπεί σε μπαρ με ξύλινα έπιπλα και ομπρέλες φτιαγμένες από ντόπιους καλαθοπλέκτες. Στο μενού βρίσκεις τοστ, σαλάτες, κρέπες, την τοπική μπύρα Νήσος και απολαυστικά cocktails.

Πληροφορίες
Κολυμπήθρα, Τήνος, www.tinossurflessons.com, fb page: Tinos Surf Lessons

Kavos Lounge Bar, Σκύρος

Από το 1994 μέχρι και σήμερα, τη στιγμή που το πλοίο της γραμμής Κύμης-Σκύρου πλησιάζει στο λιμανάκι της Λιναριάς,  μια μουσική ηχεί στα αυτιά σου και σε καλωσορίζει στο νησί της Σκύρου. Το…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ