Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Α. Ελευθεράκης. Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς 18/12

0
99

Σεφτέ στις ανεξαρτητοποίησεις έκανε ο μέχρι πρότινος εκλεγμένος με το συνδυασμό Πόλη Δύναμη του Γ. Τσούλου , Αντώνης Ελευθεράκης.

Με δήλωση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς διαχώρισε τη θέση του από το συνδυασμό :

Κύριε Δήμαρχε,
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Με πολλή δυσκολία και κατόπιν πολλών σκέψεων έλαβα ορισμένες καταλυτικές αποφάσεις σχετικά με την Δημοτική παράταξη <<Πόλη-Δύναμη>>, και τις δεσμεύσεις που ίσως απορρέουν εξ αυτής, τις θέσεις που θα πρέπει να υποστηρίξω και την γραμμή που θα ακολουθήσω κατά την θητεία μου σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.
Όπως έχω τοποθετηθεί δημόσια στο πρόσφατο παρελθόν, προβαίνοντας σε δηλώσεις , αναμφισβήτητο μέλημα μου είναι να κάνω το καλύτερον δυνατόν για τον Δήμο μας, φυσικά χωρίς παρωπίδες και προσωπικά συμφέροντα, χωρίς να πιέζομαι από τις εκάστοτε παραταξιακές θέσεις με τις οποίες πιθανόν δεν συμφωνώ και να αναγκάζομαι να τοποθετούμαι υπέρ αυτών .
Σας δηλώνω λοιπόν ανεπιφύλακτα τα εξής:
Από σήμερα ανεξαρτητοποιούμαι, δεν ανήκω πλέον στην παράταξη <<Πόλη-Δύναμη>>, και συνεχίζω από τώρα ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Επίσης επιθυμώ να εκφράσω γενικότερα την εκτίμηση μου προς όλους τους συναδέλφους, και τις ευχαριστίες μου για την μέχρι τώρα καλή συνεργασία, η οποία ελπίζω να συνεχιστεί μερί τέλος της θητείας μας. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν διατηρώ καμία προσωπική πίκρα από κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος και ευελπιστώ να ισχύει το ίδιο για όσους έχουν δυσαρεστήσει οι επιλογές μου.
Τετάρτη 18/12/2019
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Κηφισίας-Νέας Ερυθραίας- Εκάλης

Ελευθεράκης Αντώνιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ