Αήττητη η Έμπολι του Ιακίνι, 2-1 τη Μπολόνια

0
70

[ad_1]

Ο Καπούτο άνοιξε το σκορ με το 8ο φετινό του γκολ, ισοφάρισε ο Πόλι πριν φύγει το ημίχρονο, το γκολ της νίκης πέτυχε ο Λαγκούμινα 10 λεπτά πριν τη λήξη.Αναγεννημένη η ομάδα του Ιακίνι που μετράει πλέον τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Η Μπολόνια συνεχίζει να απογοητεύει στο Καπιονάτο αφού μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Φιλίπο Ινζάγκι έχει να κερδίσει από τις 30 Σεπτεμβρίου (2-1 Ουντινέζε), ενώ μακριά από το Ρενάτο ΝταΛάρα δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τρίποντο. 

Στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν είχε την ουσία που την βρήκε η Έμπολι με τον Καπούτο ύστερα από όμορφο ένα-δύο με τον Λαγκούμινα μόλις στο 10ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να απειλήσουν ιδαίτερα τον Προβεντέλ με την εστία του να παραβιάζεται στο 41′ μετά την εξαιρετική ενέργεια του Παλάσιο που έδωσε έτοιμο γκολ στον Αντρέα Πόλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έμπολί έδειξε πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στο 2-1 με τον Λαγκούμινα στο 80ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις η Μπολόνια έψαξε το 2-2 χάνοντας τέσσερις μαζεμένες ευκαιρίες για να ”κλέψει” τον βαθμό.

Η Έμπολι πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που της έδωσε…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ