Ένα Σάββατο μεσημέρι στη διαδικτυακή Κηφισιά. Επιμέλεια κειμένου Γιάννης Καπάτσος.

0
283

Ο δημοτικός σύμβουλος Καλός  με ανάρτησή του ζητά ραντεβού από την αντιδήμαρχο Κασιμάτη με θέμα τα σκουπίδια και τα κηπαία στην πόλη. Η αντιδήμαρχος κα Κασιμάτη απαντά στον Χ. Καλό και στη συζήτηση παρεμβαίνουν η σύζυγος του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Εκάλης και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας. Απολαύστε το διάλογο που ακολουθεί :

Η κα Κασιμάτη, αντιδήμαρχος καθαριότητας, έγραψε μιαν απάντηση στο δημοτικό σύμβουλο κο Χρήστο Καλό :

Στη συνέχεια η σύζυγος του Δημάρχου κα Γ. Παπαευθυμίου  <<έπεσε από τα σύννεφα>> προφανώς ειρωνευόμενη την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Χ. Καλού .

Τη σκυτάλη πήρε ο αντιδήμαρχος Εκάλης κος Κουρέπης ο οποίος αποκάλεσε το συνάδελφό του,  Χ. Καλό , συμπλεγματικό.  Οι δύο καρδούλες στην ανάρτηση Κουρέπη προέρχονται από την αντιδήμαρχο Κασιμάτη και τη δημοτική σύμβουλο Καραλή.

 

Ακολουθεί ανάρτηση στο ίδιο πόστ από τη δημοτική σύμβουλο κα Καραλή :

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο κος Στεφάνου ο οποίος ζητά από τον κο Καλό να έρθει στη συνάντηση με την όπισθεν δηλαδή με τον κώλο. Η αντιδήμαρχος Κασιμάτη του βάζει καρδούλα που στη γλώσσα του facebook σημαίνει τέλειο και η δημοτική σύμβουλος κα Καραλή του βάζει φάτσα που γελάει μιας και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας βρήκε το σχόλιο πολύ εύστοχο. Και παρακάτω μη τυχόν και κάποιος δεν το είδε, βάζει έναν σκύλο να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Ακολουθεί η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Χ. Καλού η οποία είχε προηγηθεί κατά 4 ώρες :

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στη διαδικτυακή Κηφισιά μας και καταδεικνύουν το ήθος και τις συμπεριφορές  των διοικούντων αυτής της Πόλης.

Γιάννης Καπάτσος

Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς

18/07/2020

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ