Έγκλημα στην Ιθάκη: Ερωτικά τα κίνητρα του δράστη – Ο θύτης δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του

0
50

Ερωτική ζήλια και φόβος πως η εν διαστάσει γυναίκα του  θα τον εγκατέλειπε με το 8χρονο παιδί τους ήταν οι λόγοι που ο θύτης θόλωσε και έφτασε μέχρι το έγκλημα. Εκτός εαυτού δεν μπορούσε να δει ψύχραιμα την κατάσταση και να την αξιολογήσει με αποτέλεσμα να τα χάσει όλα σε μια στιγμή και να οδηγηθεί στη φυλακή για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Το προφίλ του 54χρονου άντρα:

Ο άντρας διατηρεί σούπερ μάρκετ και ποτέ δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαίωμα  να σχολιαστεί. Ωστόσο, τα προβλήματα άρχισαν όταν η 42χρονη σύζυγός του θέλησε να χωρίσει και να φύγει από την Ιθάκη μαζί το παιδί τους. Το πρόβλημά του δεν ήταν το διαζύγιο αλλά η απομάκρυνσή του από την 8χρονη κόρη του.

Ποιος ήταν το θύμα:

Ο άτυχος άντρας είχε καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία. Έμενε στο Βαθύ σε ξενοδοχείο και είχε έρθει με σκοπό να πάρει τη 43χρονη γυναίκα και το 8χρονο κορίτσι μαζί του.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Ο δράστης μαθαίνοντας πως η γυναίκα του είχε στο παρελθόν σχέση με το θύμα πριν δέκα χρόνια θόλωσε και πήγε να ζητήσει το λόγο από το θύμα. Στο ξενοδοχείο που διέμενε το θύμα έγινε ένας έντονος τσακωμός και ο δράστης αρχικά έφυγε μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του που τον ακολούθησε.

Το μοιραίο Σαββατόβραδο οι δύο άντρες έφτασαν εκτός ελέγχου και πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα το θύμα από τις μπουνιές να σβήσει.

Η 42χρονη που ήταν παρούσα στον καβγά επανήλθε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής και τότε ειδοποίησε τις Αρχές και το Κέντρο Υγείας.

Το 8χρονο κορίτσι είναι ασφαλές και διαμένει με τη γιαγιά, τον παππού και την αδελφή του δράστη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και σε βάρος της 42χρονης αλλοδαπής που επίσης συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής κατά περίπτωση, με την οποία οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ