Άλυτος γρίφος ο θάνατος 53χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη στο υπόγειο που βρέθηκε νεκρή

0
158

Άλυτο γρίφο αποτελεί μέχρι στιγμής για τις αρχές ο θάνατος της 53χρονης γυναίκας που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Φόνος, ατύχημα ή παθολογικά αίτια

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Το πτώμα εντοπίστηκε στο δάπεδο ανάσκελα. Η στάση του σώματος δεν βοηθάει τους αστυνομικούς στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Στο σαλόνι του σπιτιού υπήρχε ένα σπασμένο τραπέζι. Στην κρεβατοκάμαρα βρέθηκαν ανοιχτά συρτάρια, ενώ το στρώμα του κρεβατιού είχε μετακινηθεί. Δίπλα στο πτώμα της 53χρονης υπήρχαν πατημασιές με αίμα. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο που κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Εκτός κι αν κάποιος ή κάποιοι μπήκαν στο διαμέρισμα μετά τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό τους πτώματος, την πόρτα του διαμερίσματος πέρασε η πολύπειρη ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. Η νεκροψία δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου. Η εξ όψεως εξέταση της σορού δεν έδειξε έγκλημα. Το άψυχο σώμα, άλλωστε, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ