• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
      • Μαρούσι
        • Διόνυσος
          • Λυκόβρυση – Πεύκη
  • ΓΝΩΜΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
    • Ζωοφιλία
    • Ταξίδι
    • Συνταγές
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ΑΓΟΡΑ
Polis 24
  • 18 Ιανουαρίου, 2021
Polis 24

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
      • Μαρούσι
        • Διόνυσος
          • Λυκόβρυση – Πεύκη
  • ΓΝΩΜΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
    • Ζωοφιλία
    • Ταξίδι
    • Συνταγές
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ΑΓΟΡΑ
  • Follow
    • Facebook
    • Youtube
Home
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στο Βόλο: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες – Ρίχνει βενζίνη στο πρόσωπό τους

23 Οκτωβρίου, 2019 Featured, ΕΛΛΑΔΑ comments

Τρόμος στο Βόλο: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες – Ρίχνει βενζίνη στο πρόσωπό τους

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει για τις γυναίκες του Βόλου  ένας άνδρας, που επιτίθεται σε αυτές, ρίχνοντάς τους βενζίνη στο πρόσωπο…

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ένας 37χρονος άνδρας, επιτέθηκε στις 16 Οκτωβρίου στη Νέα Ιωνία του Βόλου, σε μία 45χρονη.

Την καταγγελία έκανε στο «Ράδιο Ακρόαμα» ο σύζυγος της 45χρονης, ο οποίος βρισκόταν μαζί της εκείνη την ώρα.

Για καλή της τύχη, η γυναίκα φορούσε γυαλιά ηλίου τα οποία, σύμφωνα πάντα με τον σύζυγό της, «έλιωσαν κυριολεκτικά».

Ευτυχώς όμως η βενζίνη δεν εισήλθε στο μάτι της 45χρονης, αν και πειράχτηκε λίγο ο κερατοειδής.

Αμέσως στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από θαμώνες και προσωπικό γειτονικού τσιπουράδικου, ενώ ενημερώθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου παρέμεινε μέχρι και την επόμενη ημέρα, ενώ από την περασμένη Τετάρτη μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατό να πάει στη δουλειά της, καθώς ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για το μάτι της.

Ο σύζυγός της, ανέφερε πως επιβάλλεται πλέον να ληφθεί μέριμνα για τον άνθρωπο αυτό, που, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται σε γυναίκες στον δρόμο, αφού έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές τόσο για επιθέσεις με βενζίνη, όσο και για άσχημες πράξεις.

Ένα ακόμα περιστατικό συνέβη στις 25 Ιουλίου, όταν με τον ίδιο τρόπο, επιτέθηκε σε μια 22χρονη κοπέλα, που βάδιζε αμέριμνη στο δρόμο.

Τότε είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον 37χρονο να μην το ξανακάνει, διότι θα αντιμετωπίσει βαρύτερη κατηγορία. Καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, άρθρα 309 και 308 1Α το συγκεκριμένο αδίκημα τιμωρείται με ποινές φυλάκισης από 10 ημέρες μέχρι τρία χρόνια, ενώ με τον προηγούμενο τιμωρούταν με ποινές φυλάκισης από τρεις μήνες μέχρι 5 χρόνια.

Ο 37χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια τις αστυνομικές αρχές, καθώς είτε ανεβαίνει σε ταράτσες κτιρίων με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και απειλεί να πέσει στο κενό, είτε, όπως έπραξε πέρυσι στις 12 Ιουλίου, ρίχνει βενζίνη στα πρόσωπα νεαρών γυναικών.

Πέρυσι είχε ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο μιας 21χρονης κοπέλας, που είχε υποστεί σοκ και είχε ερεθιστεί το πρόσωπό της. Και τότε είχε ισχυριστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που τον είχε καταδικάσει, πως την βενζίνη την είχε στα χέρια του, για να την εισπνέει.

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων. Στις 17 Ιανουαρίου 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες, χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτιε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Με πληροφορίες από e-thessalia.gr

  • Tags
  • βενζινη
  • βόλος
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ
  • επίθεση
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest
Next article Κως: Απατεώνας πήρε 10.000 ευρώ από ανυποψίαστο πολίτη μέσω τηλεφώνου!
Previous article «Οσκαρικός» ΛεΜπρόν: Υποψήφιος για το flopping της χρονιάς! (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλος: Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών - Απείλησαν υπάλληλο βενζινάδικου για τις εισπράξεις Featured
2 Δεκεμβρίου, 2020

Βόλος: Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών - Απείλησαν υπάλληλο βενζινάδικου για τις εισπράξεις

Τραγωδία στον Αλμυρό: Νεκρός 39χρονος Πυροσβέστης Featured
23 Σεπτεμβρίου, 2020

Τραγωδία στον Αλμυρό: Νεκρός 39χρονος Πυροσβέστης

Βόλος: Επανεμφανίστηκε o 37χρονος που επιτίθεται σε γυναίκες με βενζίνη Featured
3 Σεπτεμβρίου, 2020

Βόλος: Επανεμφανίστηκε o 37χρονος που επιτίθεται σε γυναίκες με βενζίνη

Facebook Comments

Veni, vidi, scripsi

Αχ ο έρωτας. Απόψε 14/02 στη Glerie Δημιουργών στην Κηφισιά

Αχ ο έρωτας. Απόψε 14/02 στη Glerie Δημιουργών στην Κηφισιά

Ένας νόστιμος «Καρπός» ξεκινάει το ταξίδι του

Ένας νόστιμος «Καρπός» ξεκινάει το ταξίδι του

BILLIE SUPERNATURAL LIVE AT TEMPLE ATHENS 13 FEB

BILLIE SUPERNATURAL LIVE AT TEMPLE ATHENS 13 FEB

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Καρκίνος του προστάτη: Δύο καλές συνήθειες για να τον κρατήσετε μακριά σας

Η καθημερινή κατανάλωση πολλών καφέδων συνδέεται με... Ιαν 16th, 2021

Η Pfizer ειδοποιεί για μείωση των παραδόσεων εμβολίων στην Ευρώπη

Η εταιρεία Pfizer θα μειώσει προσωρινά τις παραδόσεις... Ιαν 15th, 2021

Τι γράφει ο Η. Μόσιαλος γιατους θανάτους στη Νορβηγία

Ο Ηλίας Μόσιαλος Έγραψε στη σελίδα του στο facebook... Ιαν 15th, 2021

About us…

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ΑΓΟΡΑ
  • Back to top
© Polis 24 2016. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα πάντα για Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη