Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου

    0
    104

    Με τον Δία σήμερα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας να δείξουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στα όνειρά μας αλλά και τις προτάσεις των ανθρώπων γύρω μας. Μπορούν να μας δώσουν κάποιες πραγματικά έξυπνες και απόλυτα εφικτές ιδέες.

    Ας περάσουμε λίγο χρόνο με τους φίλους ή τα παιδιά μας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε κάποια νέα, ασυνήθιστη γνώση. Μπορεί να μας βοηθήσουν να συνδυάσουμε κάποια πρακτική μας δεξιότητα με στοιχεία μιας εφαρμοσμένης τέχνης. Επηρεάζονται περισσότερο: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

    ΚΡΙΟΣ
    Θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σου αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις αυταρχική με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Φρόντισε να βρεις ισορροπία και μέτρο για να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα υπάρξει στη συναισθηματική σου ζωή, στο πρόσωπο ενός ατόμου που ενσαρκώνει ό,τι ακριβώς ζητούσες από το σύντροφό σου! Πρόσεξε όμως να μην τα κάνεις θάλασσα.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Πρέπει να πάρεις ρίσκα για να καταφέρεις να σπάσεις τα όριά σου και να μεγαλουργήσεις. Ίσως να έχεις ανάγκη από έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης ή δράσης για να αποδώσουν οι προσπάθειές σου με την Σελήνη στον Τοξότη. Προς το παρόν όμως, διεκπεραίωσε τις υποχρεώσεις σου εγκαίρως σήμερα και ετοιμάσου για μια εντυπωσιακά θετική βραδιά. Τα καλύτερα έρχονται αφού δύσει ο ήλιος.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Τα άστρα είναι στο πλευρό σου και με ό,τι ασχοληθείς κατά τη διάρκεια της μέρας θα έχει καλή τύχη με το εξάγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου. Κάποια χρόνια προβλήματα σου βρίσκουν ως δια μαγείας τη λύση τους και επιτέλους μπορείς να χαλαρώσεις! Αφιέρωσε τη μέρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα σου στα δύσκολα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αναλαμβάνεις τα ηνία στο χώρο της δουλειάς σου σήμερα, ελπίζοντας με τις κατευθυντήριες γραμμές που χαράζεις ότι θα δώσεις τις πολυπόθητες λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, κάποια προβλήματα διαταράσσουν την αρμονική ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Θα πρέπει να αναδιπλωθείς και κυρίως να μην αφήνεις περιθώρια στη ζήλια σου να εκδηλωθεί, εάν θέλεις να επανέλθει η ισορροπία.

    ΛΕΩΝ
    Ασχολήσου με το περιβάλλον σου και το χώρο που εργάζεσαι, βάζοντας σε τάξη τα πράγματα. Η ακαταστασία δεν σε βοηθάει να αποδώσεις. Μην ξεχάσεις να βάλεις σε τάξη τα ηλεκτρονικά σου αρχεία! Κάποια αγαπημένα πρόσωπα σε έχουν σήμερα ανάγκη και θα πρέπει να τους σταθείς. Άκουσεέ τους προσεκτικά, συμβούλεψέ τους αν μπορείς και προσπάθησε να τους χαλαρώσεις με την Αφροδίτη από τους Διδύμους στον 11ο οίκο σου.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η μέρα σου χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές ευτυχίας, που ανάλογα με τις συνθήκες της ζωής σου μπορεί να έχουν και άλλη απόχρωση. Ίσως να έρθει στον κόσμο ένας απόγονός σου, μπορεί να συναντήσεις το ιδανικό σου ταίρι εάν είσαι αδέσμευτη ή απλά να εκφράσεις κάποιο δημιουργικό σου ταλέντο και να αισθανθείς μεστή! Απόλαυσε τις στιγμές αυτές, γιατί είναι σπάνιες και πολύτιμες.

    ΖΥΓΟΣ
    Ένα ανέμελο πρωινό θα το διαδεχτεί ένα απόγευμα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στο σπίτι με το τετράγωνο του Δία να παρεμβάλει εμπόδια. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό θα τα καταφέρεις θαυμάσια. Με την έμφυτη αίσθηση του χιούμορ, τη διπλωματία σου και τις επιδέξιες κινήσεις σου θα καταφέρεις να δημιουργήσεις γύρω σου ένα κλίμα ήρεμο και αρμονικό.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Μια έντονη μέρα η σημερινή και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική. Θα είσαι απίστευτα ανταγωνιστική σήμερα και θα θέλεις να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου, πραγματικούς ή φανταστικούς. Εάν δεν είσαι σίγουρη όμως για τη δύναμη των όπλων σου, καλύτερα κάθησε στα αυγά σου. Φυλάξου από διπρόσωπους φίλους ή κρυφούς εχθρούς που μπορούν να σε βλάψουν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Το άγχος σου έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή! Ίσως να θελήσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο, ίσως να κάνεις προσπάθειες επανασύνδεσης με έναν πρώην σύντροφό σου, ενδεχομένως όμως και να σκέφτεσαι τον τερματισμό της παρούσας σχέσης σου εάν σταμάτησε να σε καλύπτει συναισθηματικά. Ό,τι και αν είναι, μην το καθυστερείς… η Σελήνη στο ζώδιο σου, είναι ευνοϊκή.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Είναι μια μέρα που αισθάνεσαι ότι πρέπει να κλείσεις έναν κύκλο να δώσεις οριστική λύση σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Εάν τα καταφέρεις θα μπορέσεις να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου στις τρέχουσες εξελίξεις. Θα πρέπει ωστόσο να κινηθείς γρήγορα και αποτελεσματικά! Δεν έχεις την πολυτέλεια να χάσεις χρόνο, αν και θα πρέπει να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Σήμερα θα είναι μια μέρα που η ευαισθησία σου θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σου. Θα αλλάξεις απόψεις πολλές φορές, θα προβληματιστείς, αλλά λύση δεν θα βρεις εύκολα. Το βράδυ όμως προσφέρεται για ξεγνοιασιά, ακόμη και για ξέφρενη διασκέδαση. Ίσως κάπου εκεί έξω θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου κάνει κλικ…

    ΙΧΘΕΙΣ
    Κάποια απρόοπτα δεν αποκλείεται να σου χαλάσουν μια χαλαρή Κυριακή, αλλά αν δεν τα αφήσεις να σε επηρεάσουν θα είναι ανάξια λόγου. Η μέρα είναι συνολικά θετική! Η διάθεση και η ροπή σου ωστόσο στην πολυτέλεια και την επίδειξη θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Απόφυγε λοιπόν αψυχολόγητα έξοδα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ