• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
      • Μαρούσι
        • Διόνυσος
          • Λυκόβρυση – Πεύκη
  • ΓΝΩΜΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
    • Ζωοφιλία
    • Ταξίδι
    • Συνταγές
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ΑΓΟΡΑ
Polis 24
  • 27 Ιανουαρίου, 2021
Polis 24

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
      • Μαρούσι
        • Διόνυσος
          • Λυκόβρυση – Πεύκη
  • ΓΝΩΜΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
    • Ζωοφιλία
    • Ταξίδι
    • Συνταγές
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ΑΓΟΡΑ
  • Follow
    • Facebook
    • Youtube
Home
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μαίνεται η «Διδώ» με καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα χιονίσει

10 Δεκεμβρίου, 2019 Featured, ΕΛΛΑΔΑ comments

Καιρός: Μαίνεται η «Διδώ» με καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα χιονίσει

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλα τα μέρη της χώρας.

Για σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στην δυτική Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, από το απόγευμα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ, βαθμιαία στα ανατολικά 7 και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αττική 

Αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές από τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, που από μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικοί, 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στη Θράκη αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις, με τοπικές βροχές από το βράδυ. Χιόνια αναμένονται από το βράδυ στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7, ενώ τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες και εξασθένηση από τις νυχτερινές ώρες. Το βράδυ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση και στα νότια σε νοτιοδυτικούς, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Αναμένονται νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα νότια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Την νύχτα, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 με 5, βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ και από το βράδυ στις Σποράδες 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αναμένονται νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες, τη νύχτα τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ και τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη

Στα δυτικά, αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές και χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά. Από το απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί, 5 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανώς 9 μποφόρ. Στα νότια, θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα στα δυτικά σε βόρειους, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

  • Tags
  • ΔΙΔΩ
  • κακοκαιρια
  • χιονοπτωση
Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest
Next article Το χριστουγεννιάτικο σουαρέ της Μαρέβας για τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ
Previous article Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία «Ιανός»: Τι είναι ο μεσογειακός κυκλώνας και πόσο επικίνδυνος θεωρείται Featured
17 Σεπτεμβρίου, 2020

Κακοκαιρία «Ιανός»: Τι είναι ο μεσογειακός κυκλώνας και πόσο επικίνδυνος θεωρείται

Χιονόπτωση σε Ευρυτανία και Δυτική Φθιώτιδα Featured
5 Απριλίου, 2020

Χιονόπτωση σε Ευρυτανία και Δυτική Φθιώτιδα

Παραμένει η κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας Featured
4 Απριλίου, 2020

Παραμένει η κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Facebook Comments

Veni, vidi, scripsi

Αχ ο έρωτας. Απόψε 14/02 στη Glerie Δημιουργών στην Κηφισιά

Αχ ο έρωτας. Απόψε 14/02 στη Glerie Δημιουργών στην Κηφισιά

Ένας νόστιμος «Καρπός» ξεκινάει το ταξίδι του

Ένας νόστιμος «Καρπός» ξεκινάει το ταξίδι του

BILLIE SUPERNATURAL LIVE AT TEMPLE ATHENS 13 FEB

BILLIE SUPERNATURAL LIVE AT TEMPLE ATHENS 13 FEB

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Όλη η λίστα των κλειστών σχολείων λόγω κορονοϊού

Αυξάνονται καθημερινά τα σχολεία που αναγκάζονται... Ιαν 26th, 2021

Ανησυχία για αύξηση κρουσμάτων και μετάλλαξης κορονοϊού στην Ελλάδα

Την αποκάλυψη ότι υπάρχουν ενδείξεις για κρούσματα... Ιαν 26th, 2021

ΣΟΚ σε γηροκομείο στο Μαρούσι – πολλά κρούσματα κορονοϊού

Κρούσματα κορονοϊού σε γηροκομείο του Αμαρουσίου- Οι... Ιαν 25th, 2021

About us…

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΓΝΩΜΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ΑΓΟΡΑ
  • Back to top
© Polis 24 2016. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα πάντα για Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη